Friday, June 30, 2017

Statul PSD intra cu cizmele marxist-leniniste in viata noastra privata

Mirabolantul PSD se dezvaluieprin impozitul pe cifra de afaceri, care este o imbecilitate economica, ducand direct la scaderea investitiilor private si cresterea preturilor
Este de neinteles cum te poti lauda ca ai in programul de guvernare cresteri de salarii si pensii. De parca nu toate partidele pot sa promita asa ceva. Diferenta este ca PSD-ul este complet iresponsabil si crede ca este suficent sa cresti veniturile, fara sa ai de unde, ca sa demonstrezi ce strategie economica mareata ai. Ne cred prosti. Poate ca multi dintre noi si suntem.

Dar altceva este grav, ceva ce nu este indeajuns de comentat zilele acestea :Statul PSD intra cu cizmele marxist-leniniste in viata noastra privata.
Cateva exemple:
- ideea de a elima pilonul II de pensii - este clar ca se gandesc la acest lucru, fara sa tina seama de principiul ca nu poti sa iei ceva ce NU este al tau (nationalizare pur si simplu)
- revenirea la impozitul global, cu tot felul de asa zise reduceri, astfel incat statul sa poata controla indirect comportamentul cetatenilor
- taxa pe alimentele "nocive" - de data asta statul va hotara ce mancam

In curand ne vor spune si cand sa mergem la WC. Se va face un studiu prin care se va ajunge la concluzia ca daca ne ducem la toalete dupa un program strict, canalizarile vor fi mai eficient folosite = reduceri de cheltuiele de intretinere si investitii, dar si natura va avea de castigat - poate vor putea fi procesate mai eficient rezidurile umane. Nu-i asa ca suna foarte bine? Nu-i asa ca e o politica care ar trebui adoptata de stat? De maine, cine nu se duce la WC in intervalul alocat va plati o spra-taxa ecologico-gospodareasca!

Toate astea se intampla fiindca nu mai exista principiile libertatii individuale, ale libertatii ideilor, ale libertatii de asociere a oamenilor. Toate drepturile noastre sunt restranse (atentie ! - nu interzise, doar, mult mai pervers, descurajate). Ne vor transforma in niste zombi de cetateni corecti, sanatosi, ecologisti, buni platitori de taxe. Iar ciocoii vor domni deasupra noastra, cu acordul nostru, a celor transformati intr-o turma la care se mai arunca cate o mana de fan - o crestere de pensie sau de salarii. Vrei orz, calule? - trage mai tare la caruta mea politica, accepta sa-ti mai strang jugul !!!

No comments:

Post a Comment