Wednesday, October 18, 2017

Vezi cum incearca unii sa te prosteasca - vice.com/ro



Acum vreo 2 zile a aparut o postare de blog in care este infierat site-ul vice - http://freamatul.com/2017/10/15/manipulareonlinevice/
Chiar ma intrebam cand vor lua atitudine "romanii de bine", "oamenii adevarati", salvatorii de neam si tara. Pana la urma cum isi permite o propaganda occidentalo - sorosista sa promoveze in tara noastra pura si traditionala idei decadente specifice doar civilizatiei liberale revolute, multiculturale ? Cat sa mai permitem intinarea sufletelor noastre eterne cu propaganda tolerantei prostesti fata de pacatosi?

Nu-i asa ca sunteti de acord cu mine? Cum este posibil asa ceva in tarisoara noastra?
Si ne mai si provoaca sa..gandim, sa discutam pe subiecte din astea, tabu pe la noi. Citat din marela ganditor ce tot freamata:
"Observand ca acesta posteaza cu mult tupeu articole sfidatoare ale vice pe diferite teme si adauga descrieri care aveau ca scop evident provocarea discutiilor in contradictoriu si instigarea [...]"

Este imperios necesar ca organele abilitate sa purceada la identificarea acestor criminali, inchiderea imediata a tuturor canalelor de propaganda si pedepsirea lor exemplara (de exemplu o tragere pe o roata de Dacia 1300, in public)
Totodata li se va mai interzice, pe viata, sa mai foloseasca facebook-ul sau alte retele de socializare!

Iar daca institutiile statului nu reztioneaza de urgenta, noi, popurul, in calitate de judecator suprem, avem tot dreptul sa linsam public pe toti cei pe care nu ii consideram a fi conformi cu traditia si fiinta noastra natinala profunda (sic). Astfel nimeni nu-si mai va permita sa ne instige sa gandim, sa ne argumentam credintele ori opiniile. La lupta romani pentru edificarea natiunii traditionale pure si imbecile !!!

No comments:

Post a Comment