Monday, December 5, 2016

Zombie

In lumina cruda de neoane grupate in fel si fel de haite, sunt un biet zombie, constient de propria natura. Oglinda nu ma-nseala, fac parte din mortii vii ai unui nou mileniu.
Gulere albe pline de scursurile secretate de creierele descompuse...o armata plina de zel a potentatilor de azi, ce duc sociologia manipulativa la rang de arta.
Slujbasi meniti sa tina un status quo lipsit de viata.
Am nevoie in asta seara de carne dulce, de sange proaspat, de fiinta tare...Obosit de-o lunga zi de munca, ma gandesc la viagra necesara pentru a-mi imbatosa vanitatea ce apare atunci cand cineva iti inghite vascozitatea masculina.
Iar mai jos....pe strada jegoasa....
Marea masa a celor cu carne macra. Imberbi tinuti in turma, cu pasiunile manipulate spre astrologii bizare, pline de sperante vane, iluzii tot desarte.
Ecologisti ce tin la..Gaia, vegani in devenire ce au drept zeu vreun..Micinovski, ce burdihanul plin din plata sfaturilor date.
Se cred Harap Alb si gasesc vreun Span in persoana vreunui Chior, cameleon perfid, marinar de cursa mult prea lunga.
Sau poate isi scuipa-n san cu spaima ca acum au parte de imbecili si plagiatori ridicoli care nu-s in stare nici fecala sa si-o ascunda sub vreun pres mai acatarii.
Viitorul pare sa degenereze sumbru....
Iar deasupra tuturor troneaza Troli imensi, grasi si verzui ce stapanesc aceasta lume, Troli ce ling libidinos pocalele si se infrupta din tot ce zboara...
Taxonomia simpla e enervant de seaca....
Strivit de-atata plictiseala, gonesc nebun s-ajung la pamantul reavan. Cu mainile ca niste gheare scurm in tarana neagra. Unghiile se rup, carnea sangereaza...
Imi caut sicriul ascuns in adancurile intunecate. Sa stingem lampa, poate se vor ivi zorile poetului indian.

No comments:

Post a Comment